Rendelés és vásárlás menete

REGISZTRÁCIÓ, RENDELÉS

A webáruházban a kiválasztott áru(k) első alkalommal történő megrendelésével együtt automatikusan NEM regisztrál. Regisztráláskor a rendszer a megadott e-mail címre küld  egy visszaigazoló e-mail-t, melynek alján megtalálja a regisztrációs jelszavát. A későbbiekben ezt a jelszót megváltoztathatja. Ha elveszett vagy elfelejtette, a tárolt e-mail címére bármikor kérhet újat.

A webáruházban történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatunkat és tisztában van a rendelés menetével.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, valamint a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

A MEGRENDELT TERMÉK ÁTVÉTELE

A megrendelt terméket futárszolgálattal, postai úton, vagy személyes átvétellel kaphatja meg a vásárló. Az áru szállítását raktáron lévő termék [fontos: nem rendelkezik minden termékünk raktárkészlet-adattal, a termék online elérhetősége(aktív a webáruházban) még nem feltétlenül jelenti, hogy raktárról azonnal elérhető a termék] esetén (a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.(Ez az időtartam módosulhat előre nem látható akadályok miatt).
A rendelések kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik. 

A szállító céggel lehetőség van időpont egyeztetésre, amit a megjegyzés rovatban kell jelezni a rendelés leadásakor.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

A kiszállítás 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 20.000.- Ft  FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL.

A MEGRENDELT ÁRU KIFIZETÉSE

Rendelésüket készpénzben, banki átutalással valamint bankkártyával is ki tudják egyenlíteni.

Fizetés postai szállítás esetén:     

-Online bankkártyával

-Átutalással, előlegbekérő dokumentum alapján

-Utánvéttel kiegyenlítve

Személyes átvétel esetén:     

      -Készpénzben

Áruhitel:  

      -COFIDIS áruhitel igényelhető a COFIDIS feltételei szerint:

https://cofidis.webdesign.hu/webkalk/leiras/3/

A TERMÉKEK ÁRAI

A www.emark.hu weboldalon szereplő árak bruttó fogyasztói árak, melyek tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállal. Amennyiben változik egy adott termék ára, a webáruház tájékoztatja a vásárlót e-mailben, vagy telefonon.

GARANCIA, VISSZAVÉTEL:


A fogyasztvédelmi szabályok szerint.

site by: atedin.hu | e-commerce: atdshop.hu