Tartós Márvány bevonattal készültek.
16 cm es serpenyő
Egészséges és ízletes ételeket lehet készíteni.
Sütés, egyszerűen egy kevés olaj vagy zsír hozzáadásával. Párolás az étel saját levét felhasználva, víz és zsiradék hozzáadása nélkül.
Márvány bevonatos edény, nem rozsdásodik, jól bírja a magas hőmérsékletet.
A márvány bevonat egy speciális, tapadásmentes bevonat, mely meggátolja az étel letapadását.
- Egyszerűen és könnyen tisztítható.
- Használható minden tűzhelyen, elektromos-, gáz-, valamint a kerámia-és indukciós.
- Mosogatógépben elmoshatók.
Márvány bevonatos edények használata.
Az edények egy korszerű és fejlett belső kerámia bevonattal készültek. Kérjük, olvasd el figyelmesen ezt az útmutatót a helyes használat és karbantartás érdekében!
Előkezelés:
Használatbavétel előtt mosd le és öblítse le az edényeket enyhe mosogatószeres vízzel! Majd törölgesd el egy puha ruhával!
Kondicionáljuk az edényeket egy kevés növényi olajjal. Az időszakos kondicionálás fenn tudja tartani a tapadásmentes főzési teljesítményt.
Tisztítási utasítások:
Közvetlenül főzés után, a forró edényt helyezd egy hőálló felületre! Ne próbáld hűteni hideg vízzel a forró edényeket, várd meg, míg az magától lehűl!
Tisztítás: Enyhe mosogatószeres meleg vízzel. Karcoló tisztítószerek használata tilos! Az esetleg rászáradt élelmiszer foltok eltávolítása érdekében, áztassa az edényt meleg vízben.
Meleg mosogatószeres vízzel, általában elegendő, elmosni az edényeket.
A hosszabb élettartam érdekében, a kézi mosogatást javasoljuk.
Használati tanácsok.:
Ne használj extrém magas hőmérsékletet!
Kerüld az éles fém konyhai eszközök, mint például a villák, kések használatát az étel keverésére, kiszedésére a belső bevonat épségének a megőrzése érdekében!
Ne hagyd az üres edényt a forró tűzhelyen vagy forró sütőben, miután befejezted a főzést!